Vieno paveikslo istorija

14 Geg 2023

Vieno paveikslo istorija

Kaip sako nepakartojamas Joe Jordan, gyvybės draudimas – tai ne istorija apie skaičius, gyvybės draudimas – tai skaičius istorijų. Kiekviena skirtinga, ne visada su linksma pabaiga, bet visada apie tikrus žmones ir jų gyvenimus, apie saugumo jausmą ir naujas galimybes.

Ši istorija yra apie Elą iš Rumunijos. Ela buvo finansų konsultantės Ana Daniela Morosanu klientė, iš kurios įsigijo gyvybės draudimo paslaugą. 8-aisiais gyvybės draudimo metais, kai jai buvo 36 metai, jai buvo diagnozuotas smegenų navikas ir atlikta sudėtinga smegenų operacija, po kurios ji liko su nedidele negalia.

Kai po operacijos Ela atsimerkė pirmą kartą, jos žvilgsnis užkliuvo už gražios gėlių puokštės, kurią ji pamatė kitaip nei iki šiol, kaip kitoje dimensijoje. Tada gimė jos naujoji aistra – išnaudoti gėlių energiją ir atnešti džiaugsmą į žmonių namus. Ji išmoko japonų Oshibana technikos ir iš gėlių printų pradėjo kurti nuostabius paveikslus. Jos meno kūriniai vadinasi „Atgaivintos gėlės“.

Elos liga neleidžia jai kurti nuolat, todėl jos kūryba yra ypatingai laukiama… Su jos kūryba galite susipažinti čia https://www.facebook.com/profile.php?id=100069048371623

Man pasisekė susipažinti su Elos kūryba per jos finansų konsultante, kuri iki šios yra jos gera draugė ir kūrybos gerbėja. Ana Daniela Morosanu per vieną iš renginių Rumunijoje, kuriame man teko garbė sudalyvauti, padovanojo man vieną iš Elos paveikslų, atkartotą ant drobės, kuris vadinasi „Dvasios sodas“, ir papasakojo savo klientės Elos istoriją.

O per Motinos dieną mano vaikas ir vyras man padovanojo puokštę, kuri labai priminė tą puokštę, kuri yra paveiksle. Tai buvo tarsi priminima, kad kiekvienu savo klientu turime rūpintis, kaip savo artimuoju. Kai įsigyjame gyvybės draudimą, tai atrodo tik kaip paslauga, už kurią mokame pinigus, kurie galbūt niekada negrįš. Bet kai ateina ta sunki diena, kai susergame arba stipriai susitraumuojame, finansų konsultantas tampa vienu svarbiausių žmonių pasaulyje, o išmoka už ligą, traumą arba netektį – labiausiai laukiama.

Gyvybės draudimas yra paslauga, kuri , kaip ir bet kuri kita paslauga, turi savo kainą. Kadangi draudžiame vieną svarbiausių dalykų gyvenime – gyvybę ir sveikatą – ši kaina yra atitinkanti. O finansų konsultanto darbo esmė – padėti jums nusipirkti tik jums asmeniškai tinkantį draudimą ir jį prižiūrėti, kad draudimo sumos visada liktų aktualios.

O ar jūsų finansų konsultantas yra tas, kuriuo tikite ir pasitikite taip, kaip Ela savo konsultante? Jeigu ne, gal laikas kažką keisti?

Grįžti atgal